nieuws / Kenniscafé 23 juni ‘Wonen op hoogbelaste locaties: grote ambities en weerbarstige praktijk’

Het netwerk Maak Ruimte voor Gezondheid organiseert op 23 juni een live kenniscafé in Utrecht. Een grote opgave voor woningbouw en liever verdichten dan uitbreiden in het groen. Maar dat zet druk op de gezondheid van de bewoners. Is er nog genoeg ruimte voor gezondheid en een goede milieukwaliteit? Marieke Theeuwen (Provincie Utrecht) neemt ons mee in de uitdagende afweging bij gemeenten tussen gezondheid en milieukwaliteit in gebiedsontwikkelingen, woningbouwlocatieplannen en omgevingsvisies. Een gemeente en GGD Utrecht zullen hierop reageren. Afgesloten wordt met een borrel.

Wanneer: 23 juni van 16:00-18:00
Waar: ‘Anne’, Veemarktplein 41, Utrecht, 2 minuten lopen van Utrecht CS
Deelname: gratis
Let op: het is een fysieke bijeenkomst, we hebben een beperkt aantal plaatsen

Meld je aan

nieuws